Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Μεσογειακά Τορτίγιας....

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένα σε λωρίδες
  • Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 8 τορτίγιες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε ζαράκια 
  • 200 γρ.φρέσκια μοτσαρέλα
  • 50 γρ.σάλτσα πέστο(βασιλικού)
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση
  1. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ἐνα μεγάλο μπολ.
  2. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λάιμ το μαύρο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και σκεπάζουμε το μπολ.Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες.
  3. Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το κοτόπουλο για10 λεπτά,ανακατεύοντας κατά διαστήματα ώστε να ροδοκοκκινίσει ομοιόμορφα.
  4. Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες στο φούρνο,ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  5. Απλώνουμε τις τορτίγιες και αλείφουμε με την σάλτσα βασιλικού,προσθέτουμε το κοτόπουλο την ντομάτα και την μοτσαρέλα.
  6. Τυλίγουμε σε ρολά και σερβίρουμε τις τορτίγιες μας.
Καλή όρεξη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email