Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012


Υλικά
  • 1 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά σούπας κάππαρη
  • 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά γλυκού ξύδι
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό βρασμένο,κρόκο και ασπράδι τριμμένο
  • 3 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση
  1. Προσθέτουμε στη μαγιονέζα τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το ξύδι,τον μαϊντανό, την κάππαρη,το κρεμμύδι,το αυγό και το αγγουράκι.
  2. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  3. Σερβίρουμε σε σαλτσιέρα ή ατομικά σε κάθε πιάτο μαζί με τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, μύδια, μπαρμπούνια, γαρίδες, μπακαλιάρο κ.τ.λ.). 
Καλή επιτυχία...

1 σχόλιο:

Follow by Email