Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κοκτέιλ Μαργαρίτα...


Υλικά
  • κίτρινη τεκίλα
  • triple sec πορτοκάλι
  • παγάκια
  • λεμόνι
  • αλάτι
Εκτέλεση
  1. Αρχικά στύβουμε τα λεμόνια και απλώνουμε το αλάτι σε ένα πιάτο. Κρατάμε ένα λεμόνι, το οποίο το κόβουμε σε φέτες. 
  2. Σε ένα σέικερ βάζουμε πάγο, 2 σφινάκια τεκίλα, 1 σφινάκι triple sec πορτοκάλι, και 1 σφινάκι λεμόνι. Χτυπάμε το σέικερ μέχρι να παγώσει το χέρι μας. 
  3. Με τη φέτα του λεμονιού βρέχουμε τα χείλη του ποτηριού. Στη συνέχεια, το περνάμε από το αλάτι, γύρω-γύρω. Δεν βουτάμε το ποτήρι μέσα στο αλάτι. Αμέσως μετά το τινάζουμε, για να φύγει το παραπανίσιο αλάτι. 
  4. Σερβίρουμε.............
Στην υγεία μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου